Basso-lehdelle valtion kulttuurilehtien laatupalkinto!

Basso-lehti on musiikkiin erikoistunut kulttuurijulkaisu. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa 160-sivuisena ja sitä tekee yhteensä yli sata kirjoittajaa, valokuvaajaa ja kuvittajaa. Basso on itsenäinen monimedia-alustainen mediatalo, johon kuuluu puolivaltakunnallinen Bassoradio, Basso-lehti, Basso.fi-sivusto ja verkkopohjainen BassoTV.

”Tulevaisuus on täällä. Vuoden kolmas Basso-lehti tökkii horisonttiasi sillä, miten ihmiskunnan vaelluksen seraaviin jaksoihin suhtautuminen kertoo muun muassa toivoistamme, kunnianhimoistamme ja peloistamme.Näissä merkeissä esittelemme zombeja, kotimaisten house- ja tekno-levymerkkien toimintamalleja, arkkitehtuurin DIY-tasoja ja klubiystävällisen maailmanmusiikin esillepanoa Lontoossa Notting Hillin valtavissa karnevaaleissa.”

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt kulttuurilehtilautakunnan esityksestä valtion vuoden 2012 kulttuurilehtien laatupalkinnon, suuruudeltaan 10 000 euroa Basso-lehdelle tunnustuksena laadukkuudesta, sinnikkyydestä ja kehittämishalusta.

Laatupalkinnon myönsi kulttuuri- ja urheiluministeriö ja palkinnot jakoi tiistaina 2.10 ministeri Paavo Arhinmäki.

Hienoa BASSO!

http://www.basso.fi/lehti/

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s