Trashion! & Outi Pyy.

Trashion! opastaa toteuttamaan catwalkeilta poimittuja huippumuotiluomuksia oman olohuoneen lattialla, kotoa, kirpputoreilta tai roskakoreista löytyviä materiaaleja käyttäen. Outi Pyy kuvailee teostaan muotilehden ja käsityökirjan yhdistelmäksi. Trashion! sisältää Pyyn suunitteleman malliston, joka on tehty pääosin kierrätysmateriaaleista. Inspiraationa voi käyttää lempisuunnittelijoiden luomuksia. Kirjaa luomasssa ovat Pyyn lisäksi olleet valokuvaaja Mikkoa Rasila ja AD Hanna Linkola.

Trashion! by Outi Pyy

Trashion! inspiroi kyseenalaistamaan massatrendejä, näkemään vanhat vaatteet uudella tavalla ja luomaan niistä vaatekaapin klassikoita. Kaapin perälle hautautuneet vaatteet voikin muodistaa purkamalla, lyhentämällä, yhdistelemällä, koristelemalla, värjäämällä, vaalentamalla ja kuluttamalla. Saksilla, liimalla ja hakaneuloilla pääsee jo pitkälle.

Trashion! inspiroi kyseenalaistamaan massatrendejä, näkemään vanhat vaatteet uudella tavalla ja luomaan niistä vaatekaapin klassikoita DIY -periaatteella. Se on tapa pukeutua omaan tyyliin, mutta kestävämmin ja ekologisemmin. Kirja auttaa tavallista kuluttajaa löytämään oman potentiaalinsa, sisäisen Trashionistansa. Trashionissa jokainen voi luoda huippumuotinsa itse!

Outi Pyy (s. 1977) opiskeli Heinolan käsi- ja taideteollisessa, josta hän valmistui designompelijaksi. Päivätyötään Outi tekee kansainvälisellä vaatemerkillä somistajana ja visuaalistina. Pyy kirjoittaa myös Outsapop Trashion -blogia, jota seuraa 150 000 kävijää kuukaudessa. Iso osa Outin DIY-blogia ovat kuvat ja tutorial-ohjeet. Ekologisuus ja kierrätys ovat tärkeitä blogin teemoja.  http://www.outsapop.com/

Lähteet : Valo/43, Atenakustannus.fi ja Olotila.yle.fi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s