AlpaFinlandia

 

124 134 171 181 114103 510 115 69 77 58 17 35 27 1419

Super Mukavan uusi, ihana neulemerkki on nimeltään AlpaFinlandia. Pehmeät, alpakan villasta valmistetut neuleet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan Perussa. Alpa -vaatteiden tuotantomaaksi on valittu Peru, josta löytyy vahvaa kokemusta, niin alpakan villasta, kuin myös neuleiden valmistuksesta. Materiaalina alpakka on kevyttä, lämmintä, pehmeää ja silkkisen tuntuista. Se on yksi hienoimmista kuitumateriaaleista maailmassa.

AlpaFinlandia sai alkunsa nuoren seikkalijan reippureissulta Etelä-Amerikasta. Tarina vie kuulijansa lipumaan jokilautalla läpi vihreän sademetsän, nukkumaan riippumatossa paljaan tähtitaivaan alla, kiipeilemään lumihuippuisilla vuorilla ja uimaan piraijoiden kanssa sameassa viidakkojoessa. Tuolta reissulta reppuun kertyi paljon seikkailuja ja kommelluksia, mutta myös jotain hyvin konkreettista – alpakan villasta valmistettuja vaatteita. Perun kylmässä vuoristoyössä alpakan villan lämpö ja pehmeys saivat vuosien unelman omasta vaatemerkistä kytemään reissaajan mielessä. Kotona Suomessa unelma alkoi elää. Yhteen kerääntyi ihmisiä, joilta löytyi paloa ja intohimoa lähteä luomaan rohkeasti jotakin uutta ja erilaista. Ensimmäisten Alpa Casual -tuotteiden suunnittelu alkoi.

Super Mukavalla on ilo toimia AlpaFinlandian Tampereen jälleenmyyjänä. Tule kokemaan AlpaFinlandian neuleiden turva ja lämpö.

http://alpafinlandia.fi/

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s